Estrada

ZAKASNILA REAKCIJA! KAĆU GRUJIĆ VARAO DEČKO, A ONA POSLJEDNJA SAZNALA: Pjevačica shvatila da su je PRIJATELJI LAGALI!

Katarina Grujić raskinula je sa dečkom, a tek nakon toga saznala da ju je momak varao. Ovo je razbjesnilo pjevačicu koja je otkrila da su svi sem nje znali za nevjerstvo.

No image - Haber.ba

lako bi mnoge žene kada vide Katarinu Grujić pomislile da sigurno ne postoji muškarac koji bi joj bio nevjeran, to se zaista dogodilo.

– To sam saznala poslije raskida, ali šta mogu, bilo pa prošlo. Svako je otišao svojim putem. Da sam u tom trenutku saznala da me dečko vara, ne bih mu oprostila. Što se tiče prevare i sličnih stvari, možda, kažem samo možda treba da se oproste ako ste dugo u braku i imate djecu, jer ste proveli sto godina zajedno, ali u vezi ne bih prešla preko prevare – otkrila je pjevačica koja dodaje da je bila ljuta što je prijatelji nisu obavijestili na vreme:

– Neki prijatelji su čak krili i od mene. Iskreno se ljutim, ja da sam saznala, odmah bih rekla svom prijatelju. Ali svi smo različiti. Nekome da kažeš, on bi se naljutio. Ja se ne bih naljutila, ali voljela bih da na vrijeme znam kim imam posla.

S druge strane, Kaća kaže da nikada nije prevarila.

– Nisam tako nešto uradila, ali kao što govorim u svojoj pjesmi, doživjela sam da ljudi, prijatelji bivšeg momka, neću sada da navodim kog, misle su da sam tuđa, da nisam njegova, da ga varam sa svima, a ja sam uvijek bila njegova, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh