Estrada

JELENA SE ODRIČE NOVOGODIŠNJEG HONORARA: Karleuša će pokloniti 100.000 maraka bolesnoj djevojčici

Jelena, pored finansijske pomoći, našla bolnicu u Grčkoj koja je jedina pristala da počne liječenje Sofije Nakić, koja boluje od sarkoma

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Sofija Nakić (16), djevojčica iz Aleksinca koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, poslije višemjesečne borbe konačno će danas otići u Atinu na liječenje, i to zahvaljujući Jeleni Karleuši, koja je uspjela da pronađe odgovarajuću bolnicu u Grčkoj.

Humani gest poznate pjevačice oduševio je cijelu Srbiju ali i region. Ona će dati cijeli novogodišnji honorar od 50.000 eura (100. 000 maraka) za terapije ovoj djevojčici, ali malo ko je znao da je Jelena uključena u liječenje i na druge načine.

Sofijin otac Bojan Nakić rekao je da je njihovoj porodici izuzetno teško da skupe novac za liječenje, kao i da dugo nisu mogli da pronađu bolnicu u kojoj bi mogla da se operiše njegova kćerka, ali da je to rješeno uz pomoć Karleuše.

– Hvala Jeleni Karleuši, koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora – rekao je Nakić.

Kasnije se oglasila i pjevačica, uputivši podršku Sofiji i zahvalnost grčkim ljekarima.

– Veliko hvala grčkim ljekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kuvarisu na velikom srcu! Naša bolesna djevojčica Sofija posijle muke i odbijanja konačno ide na liječenje Tomo terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći! – napisala je Jelena.

Za Sofijino liječenje nedostaje još mnogo novca, a svi koji su voljni da pomognu mogu to učiniti uplatom na dinarski račun 160-552155-80, devizni 00-540-0004256.3 ili sms porukom sadržine 710 na broj 3030 za državljene Srbije.

Raspored Jelene Karleuša izgleda tako što vikendom nastupa širom regiona i Evrope, a radnim danima uglavnom posjećuje sudove, u kojima vodi mnogobrojne procese. I juče je imala ročište sa jednom medijskom kućom u Palati pravde. Stigla je oko podneva obučena u firmiranu garderobu, bez šminke, s tamnim naočarima, ali se nije dugo zadržala jer se sudski proces nije održao, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh