Estrada

Maltretirao je Zvezdu Granda bio u zatvoru i utjehu tražio u nemoralnim djevojkama: Tamara se razvela i otkrila istinu o bišem suprugu

Tamara Radmilović, učesnica “Zvezda Granda” otkrila je da se razvela prije mjesec dana.

Tamara Radmilović- Instagram

Ona kaže da joj je muž pravio ljubomorne scene, kao da je trpila psihičko i fizičko nasilje, kao i da je bio jako loš muž i otac, piše “Kurir“.

“Poslije nije mogao da podnese razvod pa je počeo da traži utjehu u raznim nemoralnim djevojkama, nedozvoljenim supstancama i piću, pa je tako zbog nedozvoljenih supstanci prije mesec dana završio u zatvoru, gdje je proveo nedjelju dana. Nadam se da me više neće uznemiravati jer inače ću morati opet da ga prijavim policiji”, rekla je Tamara koja dodaje da njen bivši suprug nema novca, a glumi da ima.

“Hvata djevojke na tuđe autombile. Živio je na moj račun u mom stanu, moji roditelji su platili našu svadbu, a ja razvod jer dinara nije imao. Otkad sam se razvela, procvjetala sam. Momci me stalno muvaju i sigurna sam da ću naći onog pravog jer i dalje vjerujem u ljubav i u sreću”, rekla je Radmilovićeva.

Da podsjetimo, Tamara i njen sada bivši suprug Bojan Marjanović imaju sina Kristijana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh