Estrada

Zoran Marjanović se oglasio pred suđenje vijeka: “Spreman sam; Ne nosim nikakvu amajliju”

S druge strane spremno je i tužilaštvo, odnosno svjedoci koje su predložili u postupku.

Zoran Marjanović - Espreso.rs

U Palati pravde danas bi trebalo da počen suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Zoran kaže da je spreman za suđenje i da ‘vjeruje u pravičnost suda i snagu istine’. Isto tvrde i svjedoci.

– Ne nosim nikakvu amajliju, ja sam ortodoksni Srbin, pravoslavac, imam vjeru, hrabrost i čast. Pravednik nepravedno okrivljen iščekuje istinu i razrješenje, a nepravednici nečiste savjesti kaznu i ispaštanje – rekao je pred suđenje Marjanović.

S druge strane spremno je i tužilaštvo, odnosno svjedoci koje su predložili u postupku.

– Kada je razgovarano sa svjedocima koji su saslušani u istrazi, svi su izjavili da su spremni da izađu pred sud i ponove svoje iskaze. Nekima nije svejedno. Uplašeni su, pa je jedan svjedok svojevremeno dobio i policijsku zaštitu. Ipak, zbog istine i pravde, pogledat će Zorana u oči i reći sve što znaju – kaže izvor.

Svjedočenje frizerke Zorice Gemović je ključno jer jasno ukazuje na motiv i sumnju da iza ubistva stoji suprug Zoran. Biciklista Milan Radić obara tvrdnje Marjanovića da nije silazio s nasipa – objašnjava sagovornik, piše “Srpski telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh