Estrada

“Dug” iz prošlosti: Srbijanska pjevačica hitno operisana

Srbijanska pjevačica i takmičarka u aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda” Tamara Radmilović hitno je operisana, nakon što je ustanovljeno da su joj se zapetljala crijeva.

Tamara Radmilović - Instagram

“Imala sam mučnine, povraćanje i nenormalne grčeve u stomaku. Završila sam u Urgentnom centru i uradili su mi ct. Kako su mi rekli, zamrsila su mi se creva zbog neke operacije koju sam davno imala kada sam imala saobraćajnu nesreću”, rekla je Tamara.

“Sada sam bolje. Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da su me operisali i nadam se da oporavak dobro proći”, objasnila je Radmilovićeva za “Nema zabranjenih”.

Podsjetimo, Tamara je 2017. doživjela saobraćajnu nezgodu, kada se automobilom zakucala u betonski zid.

Tamara Radmilović – YouTube

“Evo dragi moji umesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18. april je moj drugi rođendan jer sam preživela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promenim mnoge stvari u svom životu! Sad je sa mnom sve ok , shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obavešteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživeli traumu zbog mene! Ljubim vas”, objasnila je tada Tamara, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh