Estrada

Jelena Karleuša priznala – “Zaljubljena sam”, pa progovorila i o Vranješu

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša, koja se prije dva dana pojavila na jednoj begoradskoj reviji, progovorila je o navodima da se rezvodi od supruga Duška Tošića i razlozima zbog kojih je drastično smršala.

Jelena Karleuša - Svet.rs

Na konstataciju kako je liniju dovela do perfekcije, Karleuša ističe da je uzrok tome zaljubljenost, a ne pretjerana briga, kako svi očekuju, piše “Srpski telegraf“.

Kada sam nesretna, tužna i neraspoložena, ja jedem. Tačnije žderem. Kada mršavim, to znači da sam dobro raspoložena ili zaljubljena – priznaje Jelena, koja je vidno izgubila kilograme.

Nametnulo se pitanje ko je Jeleni osvojio srce, a pjevačica je bez oklevanja priznala da je u pitanju njen suprug Duško Tošić.

U koga bih bila zaljubljena? Ja sam udata žena. Došao mi je muž iz Kine – uz osmijeh priznaje Jelena.

Jelena je progovorila i o Ognjenu Vranješu, sa kojim su je povezivali početkom godine.

Na pitanje novinara da li bi mu oprostila što je plasirao njene po*no-fotografije u javnost, Jelena je odgovorila:

Ko? Ja ne znam ko je to.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh