Estrada

Kanye West: “Oženjeni muškarci zbog društvenih mreža ‘pate kao Isus'”

Kanye West tvrdi kako pati ‘poput Isusa’ zbog društvenih mreža, optužujući aplikacije za podsticanje ovisnosti o se*su i mučeći oženjene muškarce.

Kim Kardashian West i Kanye West - WENN.com

42-godišnji reper ciljao je na žene – poput njegove supruge Kim Kardashian – koje koriste platforme za dijeljenje fotografija i video snimaka, sugerirajući da su to slike koje ‘niko ne bi objavljivao’ da te aplikacije ne postoje, piše “Radio Sarajevo“.

Kako sam priznaje da je ovisnik o se*su, Kanye navodi da je nekad plaćao nekome da mu kupi po*nografiju da bi mogao vidjeti fotografije koje danas može gledati na društvenim mrežama.

Kanye je proglasio da je “ponovno rođeni kršćanin”, a trenutno promovira novi album pod nazivom Jesus Is King (i istoimeni film).

I ranije su izvođača nazivali bogohulnim zbog uspoređivanja sebe s Bogom i Isusom.

“Ja patim – i cijenim patnju jer samo malo možemo osjetiti ono što je Isus osjetio kad patimo, ali društvene mreže meni donose patnju”, rekao je u intervjuu.

“Ja patim zbog toga i, izgovarajući to naglas, siguran sam da postoje i drugi oženjeni muškarci koji pate na sličan način koji me rado čuju kako kažu:

‘Oh, da, patim'”.

Na pitanje zašto se to posebno odnosi na oženjene muškarce, Kanye je objasnio:

“Zato što društvene mreže posebno pozivaju žene da iznesu sadržaje koje ne bi trebale…”

Ovakav stav Westa izgleda da se ne odnosi na njegovu suprugu Kim Kardashian koja itekako voli da objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh