Estrada

Darko Lazić po drugi put STAJE NA LUDI KAMEN, otkrio kada je vjenčanje

Darko Lazić nedavno je “uhvaćen”u društvu bivše supruge Ane Sević, nakon čega su srbijanski mediji krenuli da spekulišu o mogućem pomirenju, te da su on i njegova sadašnja vjerenica Marina zvanično raskinuli.

Marina i Darko Lazić - Instagram

Međutim, pjevač je za srbijanske medije otkrio da to laž, te da uskoro planira svadbu sa vjerenicom u maju.

– Vjerujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavjere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina – rekao je Lazić za “Alo!“.

Marina je, dodaje, objavila fotografiju sa njihovim sinom i napisala da joj je samo on važan.

– Iz toga je ispalo da smo se posvađali, razišli i da sam ko zna šta uradio. Ona voli da ode kod svojih roditelja, što je potpuno normalno, pogotovo kada sam van grada i kada je sama sa bepcem. Ispade haos ni iz čega. Ponavljam, s nama je sve kako treba, spremamo se za koncert, Marina ima prelijepu haljinu i hajde da se okrenemo nekim ljepšim stvarima – zaključio je pjevač za srbijanske medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh