Estrada

Starleta privedena zbog nasilja u porodici

Rijaliti učesnica privedena je u Beogradu, srbijanska štampa prenosi da se nije opirala hapšenju.

Milica Živanović - nezavisne

Milica Živanović (28), poznatija kao Mimi Oro privedena je u policijsku stanicu u Beogradu zbog nasilja u porodici.

Navodno je srbijansku starletu i učesnicu Parova navodno prijavio rođeni brat Lazar Živanović (25) koji je u prijavi naveo da ga je sestra pretukla.

Njen brat živi u Jagodini, ali je posljednjih oko mjesec dana bio kod nje sa djevojkom. Došlo je do svađe koja je kuliminirala u tuču. Lazar je imao vidljive povrede – objasnio je izvor i dodao da se Mimi, navodno, “sa bratom obračunavala i rukama i nogama“.

Lazar je poslat kod ljekara kako bi bio utvrđen stepen povreda, a Milica se nije opirala hapšenju niti negirala da je nasrnula na brata.

Milica je i ranije hapšena, ali zbog povezivanja sa elitnom prostitucijom. Prvi put je zbog toga uhapšena 2014, pa još jednom dvije godine kasnije, piše “KurirKurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh