Estrada

Vranješ nakon Jelene “prešao” na Cecu

Srbijanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović definitivno pjeva na 30. rođendanu kod Ognjena Vranješa naredne nedjelje u Atini i to za 50.000 eura.

Svetlana Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ - Kurir.rs

Fudbaler Grčkog AEK i nekadašnji reprezentativac BiH uspio je da se dogovori s menadžerom najveće balkanske zvijezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpjevati blok svojih najvećih hitova.

Ipak, bivši bliski prijatelj Jelene Karleuše ništa nije želio da prepusti slučaju, pa će “srpsku majku” u Grčkoj dočekati na najvišem nivou. Prema riječima dobro obavještenog izvora “Kurira“, Ceca stiže avionom u kojem je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbjeđenja, koji će joj tokom boravka čitavo vrijeme biti na raspolaganju.

“Ognjen izuzetno cijeni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želio da mu ona pjeva na rođendanu, ali se nikad prije za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želio da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cijele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspio da sve sredi i pjevačica će biti smještena u sobi s najljepšim pogledom na grad”, kaže izvor “Kurira“.

Prema njegovim riječima, Ražnatovićevu u sobi čeka iznenađenje.

“Ne znam još uvijek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi”, kaže izvor “Kurira“.

U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, BiH, Belgije, a naravno, tu će biti i njegovi saigrači iz AEK. Zakupio je lokal u elitnom dijelu grada koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave.

“Naravno, prije Cece će pevati i trenutno najpoznatija tamošnja pjevačica, a stiže i još jedan bend iz Srbije. Nisam siguran koje pjesme Ognjen najviše voli i da li se dogovorio koje hitove će izvesti u dogovorenom bloku, ali znam da voli sve njene pjesme. Svakako, biće to luda zabava”, završava izvor “Kurira“.

Novinari “Kurira” pokušali su da stupe u kontakt sa Ognjenom Vranješom, ali on nije odgovarao na pozive, dok Ražnatovićeva nije bila dostupna za komentar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh