Estrada

Konačno otkriveno šta princ Charles zaista misli o Meghan

Nakon što su Meghan Markle i princ Harry objavili rat medijima i podigli čak dvije tužbe protiv tri britanska tabloida, oglasio se blizak prijatelj princa Charlesa Nicky Haslam, koji je otkrio šta prestolonasljednik zapravo misli o svojoj snahi Meghan i njenoj problematičnoj porodici.

No image - Haber.ba

Čarls je do sada u medijima prikazivan kao veliki prijatelj Megan, čak je pratio i do oltara kada se udavala za Harija. Navodno je bio voljan popuniti prazninu u njenom životu koja je nastala kada je raskinula sve odnose sa svojim ocem Tomasom Marklom, a šuškalo se i kako je šarmantna Amerikanka Čarlsu mnogo draža od Kejt Midlton, odabranice njegovog sina Vilijama.

Ipak, sada Haslam tvrdi nešto potpuno suprotno. Princ Čarls navodno je potajno zgrožen Meganinom porodicom i stalnim skandalima koji ih prate. Amerikanki nije znao kako pristupiti jer je njeno porijeklo u njegovim očima toliko ‘obično’ da je dugo mislio kako neće imati baš nijednu zajedničku temu.

Haslam je potomak kraljice Viktorije, a njegova porodica generacijama je usko povezana sa Bakingemskom palatom. Odrastao je sa princom Čarlsom te spada u njegov najuži krug prijatelja, pa su njegove riječi u britanskim medijima uzete ozbiljno.

Otkrio je i kako je Čarls bio presretan jer Tomas Markl nije došao na vjenčanje svoje kćerke. Osoba koja je u posljednje tri godine stvorila tolike probleme za Megan i Harija definitivno ne bi bila dobrodošla.

Iako je bio dosta grub i prema Megan, nazvavši je djevojkom jeftinog stila i groznog ukusa, pohvalio je Meganinu majku Doriju i priznao kako je gospođa Ragland prava dama, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh