Estrada

Emina Jahović se uselila u vilu turskog milionera

Emina Jahović uživa u ljubavi s turskim milionerom Sadetinom Saranom, a prema informacijama koje su se pojavile u javnosti oni su otpočeli i zajednički život.

Emina Jahović - Instagram

Kako se navodi, kada su odlučili da prestanu da se kriju Emina je počela sve više vremena da provodi u Sadetinovoj vili.

Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše – rekao je izvor za “Alo!“.

Pjevačica u prvi mah nije to željla učiniti.

Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku… Međutim, jednog dana je došla s koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora imati više stvari – dodao je pomenuti izvor.

Najveći problem kod Emine stvaralo je to kako će svoje sinove Jamana i Javuza upoznati sa Sadetinom.

Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin s svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da s njima neće biti problema, vidjeli su se još nekoliko puta. Čak je vodila djecu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio – otkrio je izvor.

Ni pjevačica ni njen izabranik se nisu oglašavali po ovom pitanju, a nedavno se spekulisalo da su čak počeli da spremaju i svadbu. Da li u svemu tome ima istine, ostaje da se vidi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh