Estrada

Dragana Mirković zaboravila tekst vlastite pjesme

Srbijanska pjevačica Dragana Mirković jedna je od estradnih diva, čemu svjedoče njeni koncerti na kojima je uvijek na hiljade ljudi koji poštuju njen lik i djelo, a njena pozitivna energija je ono što je pored njenih hitova krasi.

Dragana Mirković - Blic.rs

U moru pjesama koje je u svojoj dugoj karijeri otpjevala, normalno je da ne može svih ni da se sjeti u trenutku, pa je tokom izvođenja jedne od njih u jednoj emisiji doživjela peh.

Naime, Dragana je zaboravila da njena pjesma “Samo da te vidim” ima i treću strofu, pa se zbunila dok je izvodila plejbek i bez ustezanja pitala “Ima i treća strofa?”, nakon čega je nastavila da igra, pa ponovo upitala:

“Šta ćemo sad?”

Ipak, ovo je nije spriječilo da nastavi da igra uz taktove pjesme i smije se sebi samoj i tome što je zaboravila da jedan od njenih najvećih hitova ima i treću strofu, piše “Expresstabloid“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh