Estrada

Svadba na pomolu: Soraja pokazala dijamantni prsten od bogatog Rusa

Starleta Soraja Vučelić posljednjih se dana nalazi u žiži javnosti zbog vjeridbe s bogatim Rusom, za kojeg se ispostavilo da je oženjen.

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, riječ je o ruskom blogeru i biznismenu Kurbanu Omarovu, koji je u braku s ruskom voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom. Soraja se neko vrijeme nije oglašavala o svom ljubavnom životu, a sada je ponovo to učinila.

Ona je na Instagramu objavila nekoliko snimaka na kojima pokazuje vjerenički prsten s ogromnim dijamantom, uz to je stavila emotikon koji simbolizira ljubavni par. Mnogi su odmah zaključili da Soraja nagovještava udaju, a u komentarima su odmah uslijedile brojne čestitke, prenosi “Avaz“.

View this post on Instagram

??…

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh