Estrada

RAZMAŽENA KARLEUŠA: Jelena “zaposlila” ženu da joj nosi kese

Rijetki su ljudi koji mogu da kažu da su negdje na ulici sreli Jelenu Karleušu, ne zato što ne izlazi iz kuće, već što ju je teško prepoznati.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Bez profesionalne šminke, glamurozne odjeće i photoshopa, srbijanska pjevačica skoro da ne liči na onu osobu koju viđamo na Instagramu ili na televiziji.

Ekipa “Kurira” srela ju je juče u jednom šoping-centru na Novom Beogradu, gde je bila u kupovini s javnosti nepoznatom ženom. Pjevačica je očigledno željela da bude neprepoznatljiva, pa se maksimalno maskirala.

Nosila je velike tamne naočare i kačket, a obukla je široku trenerku, majicu, ispod koje nije nosila brushalter, i bijele patike. Sa stajlingom prosječne žene, da ne kažemo domaćice, sigurno ne bi privukla toliko pažnje, ali novinare nije mogla da prevari jer su je prepoznali.

Dodadtno je bilo upadljivo to što je sa sobom vodila ženu koja je nosila kese, dok se u rukama JK našao samo telefon. Takvo ponašanje svojstveno je isključivo razmaženim ljudima, umišljenim zvijezdama, konstatuje “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh