Estrada

Ana Sević : Darko i ja sad imamo bolji odnos nego prije razvoda

Oboje trenutno uživa u novim ljubavima

Ana Sević (33) jedno je od popularnijih imena na regionalnoj muzičkoj sceni. Doduše, ne samo zbog glasovnih sposobnosti i izgleda nego i zbog braka sa pjevačem Darkom Lazićem.

Turbulentni period, čini se, sada je iza njih, a rezultirao je konačnim razvodom ovog para. Oboje trenutno uživa u novim ljubavima, Darko s vjerenicom Marinom Gagić, s kojom je nedavno dobio sina, a Ana s Danijelom Nedjeljkovićem.

Sević se početkom godine vratila na muzičku scenu nakon pauze, i to sa pjesmom „Delirijum“, koju je radila u saradnji s „Imperijom“ i mladim pjevačem Kedžijem,prenosi Avaz.

O svemu tome, braku, razvodu, životu, karijeri i porodici, Sević je govorila za “Avaz” tokom našeg susreta u srbijanskoj prijestonici. U videointervjuu pogledajte šta je sve rekla se*sepilna pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh