Estrada

Anabela otkrila da ima dogovor sa Andrejom gdje i poslije razvoda nastavljaju imati intimne odnose

Anabela i Andrej Atijas razveli su se nakon sedam godina braka, a pevačica je sada mnoge šokirala priznanjem da su razgovarali o tome da budu “prijatelji sa beneficijama” i povremeno imaju intimne odnose, iako više nisu zajedno.

No image - Haber.ba

Anabela je ispričala da su ona i Andrej posljednje dane braka provodili mirno i u dugim razgovorima i da su čak pominjali i prijateljstvo s beneficijama.

– Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam vjerovatno i ja to zaslužila i hvala mu na lijepim riječima. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvijek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Izgleda da je bilo suđeno da prije budemo prijatelji sa beneficijama, nego muž i žena – rekla je pejvačica za “Srpski telegraf” i nastavila:

– Možda je nekome to čudno, ali i Andrej i ja smo za to. Bolje je da budemo prijatelji sa beneficijama, a i da se povremeno viđamo, nego da se mrzimo. Pričali smo na tu temu, to mi je nekako baš slatko i interesantno. Što da ne radimo ono što smo godinama radili, pa to je normalna stvar, prenosi “Blic“.

Andrej Atijas za sada nije komentarisao izjave svoje bivše supruge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh