Estrada

Ana Nikolić, nekad i sad – Iznenađenje na proslavi rođendana popularne pjevačice

Ana Nikolić (41) proslavila je rođendan sa 30 kilograma manje! Srbijanska pop zvezda je u petak uveče napravila žurku za pamćenje u jednom beogradskom restoranu, a pojavila se vidno mršavija.

Ana Nikolić - Informer.rs

Ana je na slavlje stigla oko devet uveče odlično raspoložena. Nosila je te večeri crnu haljinu sa dubokim šlicem, u kojoj je do izražaja došlo njeno izvajano tijelo. Za godinu dana je izgubila ukupno 30 kilograma, a namjerava da liniju dovede do perfekcije – priča izvor i dodaje:

Prolila litre znoja

– Posljednjih mjeseci naporno je vježbala i prolila litre znoja u teretani. Osim toga, drastično je redigovala ishranu i izbacila masnu hranu i slatkiše. Sada ima 65 kilograma, a želi da skine još desetak kako bi vratila liniju iz najboljih dana, piše “Informer“.

Anin bivši muž Stefan Đurić Rasta nije došao na njen rođendan jer je te večeri imao nastup u Švedskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Volim vas…p.s.veliki pozdrav za moje najvernije fanove iz redakcije “SVET-a”❤️❤️❤️?….KEJTERI MALENI…ccccc

Objavu dijeli ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial)

Rasta je nije ni pozvao da joj čestita rođendan, ali nju to nimalo nije potreslo. Raskrstila je s njim i jedino zbog čega održavaju kakvu-takvu komunikaciju jeste njihova kćerkica Tara – objašnjava sagovornik.

Uskoro novi album

Ana Nikolić – Informer.rs

Kako se saznaje, pevačica bi uskoro trebalo da objavi novi album, sedmi po redu.

Ana je otpevala u studiju nove pjesme i sada čeka pravi trenutak da ih objavi. Ne želi da srlja, već da se sve kockice poklope, pa će tek onda predstaviti u javnosti ono što je mjesecima spremala – kaže izvor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Wedding…??❤️

Objavu dijeli ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial)

Slavila rođendan sa Cecom

Ceca Ražnatović je bila glavna gošća na Aninoj rođendanskoj žurci.

– Njih dvije su igrale cijele večeri i bile baš vesele. Pile su najskuplje vino i do tri ujutru nazdravljale sa ostalim zvanicama – priča izvor i dodaje:

Ana je dobila skupe poklone od svojih prijatelja, uglavnom nakit. Svi koji su došli te večeri bili su darežljivi i željeli su maksimalno da učine da se pjevačica te večeri osjeća kao kraljica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh