Estrada

Ella Dvornik na simpatičan način otkrila da je ponovo trudna

Jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i kćerka pokojnog kralja funka Dine Dvornika, Ella Dvornik čeka svoje drugo dijete.

Ella Dvornik - Instagram

Simpatičnom objavom blogerica je sa svojim suprugom Charlesom Pearceom otkrila obožavateljima da će ponovo postati roditelji, piše “Klix“.

Više ljubavi, manje sna, proljeće 2020“, poručila je Ella i otkrila kada beba dolazi.

Prinovi se raduje i njihova kćerka Balie, kojoj će proljeće donijeti pojačanje. Charles i Ella prvi put su postali roditelji u novembru 2017. godine, a kasnije su se vjenčali u Las Vegasu.

Porodični dom izgradili su u Zagrebu, a u odgoju djeteta i roditeljskim izazovima puno im pomaže i Ellina majka Danijela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Više ljubavi, manje sna ❤??? Spring 2020

Objavu dijeli Ella Dvornik Pearce (@elladvornik)

Inače, krajem jula Ellini pratioci na Instagramu zbog fotografije na kojoj se primjetio njen trudnički stomak posumnjali su da će Balie dobiti brata ili sestru, no ona je tada tvrdila da se radi o lažnoj uzbuni.

Ok, možda sam nešto krivo shvatila. Balie će dobiti brata ili sestru, ali nisam trudna. Zasad. Koliko znam“, kazala je tada Dvornik.

Nakon niza šala u komentarima, snimila je i video u kojem je prokomentirala natpise o sebi.

Morala sam pobjeći malo tu u planine na brdo jer me strah da me ne vidi neko iz ‘U ime obitelji’ pa da me ne počnu ispitivati gdje mi je stomak. Tu sam došla čisto dok mi malo ne naraste stomak pa da se mogu vratiti u civilizaciju“, kazala je Dvornik.

No, sudeći prema Ellinoj najnovijoj objavi, čini se kako su njeni fanovi bili upravu od samog početka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh