Estrada

Ceca i Aca Lukas protiv Jelene Karleuša: Bijedna je, ružna i smiješna

Dok Jelena Karleuša kupuje vile vrtoglavih novčanih iznosa njen navodni ljubavnik Ognjen Vranješ se razvodi od svoje supruge Danijele kojoj je dužan mjesečno davati 3.000 eura alimentacije.

Srbija Danassrbijadanas,

I kada se čini da su Jelenu popustili svi zluradnici, na grbaču joj je sjeo, kako i sama kaže, Aca Lukas ironično je nazivajući gospođom čiji mozak razmišlja 300 na sat, a sudeći prema izletima koje je napravio taj turbo genij, kako se ona predstavljala, odjednom ima razmišljanja tri na sat jer je uspjela sebi, kaže Lukas, da use*e život svojom krivicom.

Na kraju za nju Lukas kaže fuj i indirektno joj je zaprijetio nečim što on navodno zna. A sve u stilu Cecinog advokata jer je, po njegovom mišljenju, Jelena pretjerala u vrijeđanju Cece i njene porodice koja poslije Jeleninih rečenica preživljava traume pa joj kaže da je smiješna, bijedna i ružna, prenosi “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh