Estrada

Pedagog ubica najavio zločin u pjesmi koju je napisao i otpjevao: “Na tvojoj sahrani dići ću se iz pepela”

Bizarno Stefan Golubović, koji je u ponedeljak usmrtio bivšu djevojku Marinu Đuričić, a potom pokušao da se ubije, prije tragedije je u stihovima naveo “da je dotakao emotivno dno i da bez nje ne može da diše”.

Stefan i Marina - Kurir.rs

Stefan Golubović (31), pedagog iz Donjeg Milanovca (Srbija), koji je u ponedeljak u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu djevojku Marinu Đuričić (30) pa pokušao da izvrši samoubistvo, najavio je svoj krvavi pir u pjesmi koju je sam napisao i otpjevao, saznaje “Kurir“.

Prema riječima našeg izvora, Golubović, koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je Marina ostavila, neposredno prije zločina Marini je poslao video-spot i pjesmu, koju je posvetio njoj, njemu i njihovoj, kako je naveo, “izgubljenoj ljubavi”. Spot traje tri minuta, a stihove prati i lagana muzika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh