Estrada

Bosanska Kim Kardashian isprobavala jeftine vjenčanice: “Ispadoše mi grudi”

Bosanska YouTuberica Sabrina Tubić, koju nazivaju bosanskom Kim Kardashian, odlučila je uskočiti u voz isprobavanja haljina iz kineskih online trgovina i dati svoje mišljenje o njima.

Sabrina Tubić - Screenshot/Youtube

Sabrina je s jednog kineskog sajta naručila nekoliko vjenčanica, čija se cijena kretala od osam do 24 dolara. Ono što je željela provjeriti bilo je izgledaju li vjenčanice uživo jednako dobro kao na fotografijama, pieš “Index“.

Prva je vjenčanica koštala 19 dolara, a iako je bila malo široka na grudima, Sabrina je rekla da su je ugodno iznenadili kvaliteta i materijal.

Druga vjenčanica od 13 dolara uopće nije sličila onoj s fotografije. Osim što je Sabrini loše stajala, krugovi na grudima su se pomicali i jedva pokrivali bradavice.

“Bojim se pomaknuti jer ispadoše mi grudi”, rekla je ona.

“Sve ispada na sve strane”, komentirao je njen partner.

Treća je vjenčanica koštala osam dolara, a ne treba naglašavati da između nje i one s fotografije nije bilo previše sličnosti.

Posljednja vjenčanica koju je naručila koštala je 24 dolara, a Sabrina je s pratiteljima podijelila da nema baš ugodan miris te da se, iako na snimci ne izgleda loše, izbliza vidi da je nekvalitetna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh