Estrada

Mračna strana Anabelinog života: Prvi dečko joj je poginuo tokom rata, imala je tumor, a poslije Luninog rođenja uslijedila je teška depresija

Anabela Atijas razvela se od Andreja Atijasa, a njen ljubavni život bio je veoma turbulentan i ranije.

Anabela Atijas - Screenshot/YouTube

Pjevačica je dijete razvedenih roditelja, a sama je priznala da je to ostavilo posljedice na njoj, kao da i dalje vuče traume. Drugi težak udarac dogodio joj se kada je u Bosni buknuo rat. Ona je bila treći razred srednje škole i tada je otišla kod dečka koji je zbog rukometaške karijere u tom trenutku živio u Švajcarskoj. Bio je profesionalni sportista, a ona je kod njega boravila tokom rasputa.

On je želio da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva ljepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani“, rekla je Anabela jednom prilikom.

Kako je u tom trenutku buktao rat, prekinula je svaki kontakt sa roditeljima. Zaposlila se u jednoj banci kao sekretarica, a direktor te banke koji je bio izbjeglica iz Hrvatske joj je pomagao u izbjeglištvu. Nikako nije mogla da dođe do roditelja.

Anabelinom odlasku kod majke prethodilo je snimanje pjesme sa tadašnjim dečkom i budućim mužem Gagijem Đoganijem. O toj pjesmi je izvještavao i “CNN” koji je Anabela stalno gledala zbog vijesti iz Jugoslavije. Reporter je išao od diskoteke do diskoteke i svuda se čula njihova pjesma. Tek tada je povjerovala Gagiju da im je grupa popularna i da imaju veliki hit. Sa Gagijem se vjenčala 1995. godine, poslije operacije tumora. Naime, ona je sa samo 19 godina na dojci napipala kvržicu, a kako je tumor otkrila na vrijeme, bila je na hormonskoj terapiji, i uspješno se oporavljala.

Ona je poslije toga ostala u drugom stanju, dobro je iznijela trudnoću, ali nije mogla da doji Lunu. Još jedan udarac u životu došao je kada je preživjela gubitak blizanaca.

Sasvim iznenada je došlo do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu”, povjerila se Anabela u jednom intervjuu mnogo nakon gubitka beba.

Anabela je godinu dana od ovog događaja dobila drugu kćerku Ninu. Iako je sve prošlo kako treba, ona je zapala u depresiju. Uz Gagijevu podršku i stručnu pomoć uspjela je sve da prevaziđe. Anabela i Gagi su se razveli poslije 14 godina braka, a taj razvod su pratile razne priče o zlostavljanjima i prevarama.

Nakon teškog razvoda, ona se zaljubila u manekena Mladena Radulovića, kog je upoznala tokom “Velikog brata”. I ta ljubav se, poslije manje od godinu dana, završila. Do skora je bila u braku sa Andrejom Atijasom, a ovih dana je u centru pažnje priča zbog razvoda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh