Estrada

Pjevačicu bivši muž optužio da se drogira i pije

Luka Lazukić, koji je osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora zbog napada na Natašu Bekvalac, ne želi da komentariše ništa što je vezano za srbijansku pjevačicu.

Nataša Bekvalac - Gloria.rs

Ne dajem nikakve komentare, ne čitam i ne znam šta se objavljuje. Ne zanima me šta se piše i za sve se možete obratiti mojim advokatima“, rekao je Luka Lazukić za “Kurir“.

Naime, budući da se bliži ročište za razvod, mediji su objavili da sprema osvetu i da će da traži starateljstvo nad kćerkom Katjom. Ti mediji su podsjetili da je Lazukić u svojoj odbrani tokom suđenja rekao da se kobnog jutra pjevačica navodno osjećala na alkohol, kao da je koristila i narkotike. Sve njegove optužbe su tada pale u vodu, jer je Nataša bez razmišljanja pristala na sve provjere.

Podsjetimo, Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, pjevačicu Natašu Bekvalac u aprilu 2018. godine. Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i presuda je pravosnažna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh