Estrada

SAŠA POPOVIĆ NIKAD ISKRENIJE: “DOĐU KAO DJECA U ‘ZVEZDE GRANDA’, A ONDA SE UZVIJEZDE I NE PERSIRAJU MI”

Direktor “Grand produkcije” Saša Popović i najmoćniji čovjek u šou biznisu povodom 14. sezone “Zvezda Granda” koja počinje sa emitovanjem večeras gostovao je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom”.

Saša Popović - Kurir.rs

U najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu došlo je do promjene i u svakoj emisiji gostuje sedmi član žirija, piše “Pulsonline“.

Gostujući član žirija sjedi pored mene i za razliku od ostatka žirija vidi i čuje kandidate, dok su ostali članovi žirija nalaze u kapsuli u prvom krugu. Oni ne vide kandidate samo čuju. Ako niko nije glasao za tog kandidata, gostujući član ima pravo da ga spasi i da mu bude mentor. U drugom krugu imat ćemo i 17 mentora iz 17 emisija prvog kruga koji će se boriti zajedno sa žirijem za drugi, treći, četvrti kug – objasnio je Saša u emisiji.

Za 14 godina muzičko takmičenje je izrodilo mnoge zvijezde, a Popović je objasnio i da li ih je popularnost promijenila.

Kad dođu na audiciju i na takmičenje oni se tresu, oni drhte, “čika Sale direktore” i svi su na Vi, a kad postanu zvijezde poslije godinu, dvije dana: “Direktore, je l’ možeš ti meni da znaš…” Ima zaista djece koji ostanu onakvi kakvi su bili kad su došli na takmičenje i kad su se prvi put pojavili na audiciji vidi se njihovo vaspitanje koje nose iz porodice. Ali moram da kažem da se mnogo njih promijeni i nisu to više ona djeca koja su bila u početku. Mnogi se uzvijezde – priznao je Popović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh