Estrada

Oglasio se dečko Dunje Ilić poslije pokušaja samoubistva – otkrio detalje kobne noći

Srbijanska pjevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost. Nakon burnog života koji je vodila u Beogradu, gdje je konzumirala drogu, svakodnevno bila pijana, te ulazila u svađe i konflikte sa emotivnim partnerima, spakovala je kofere i otputovala za Bolonju.

Dunja Ilić - Screenshot/Instagram

Ona je navodno promijenila životne navike i odlučila da će voditi zdrav život. Ilićeva je tokom četvrtka uveče uključila uživo putem svog Instagram naloga i poručila fanovima da će se ubiti.

U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe, međutim, ona ih je ipak popila.

Mnogi njeni pratioci su ostavljali poruke na Instagramu tražeći bilo kakvu informaciju o njoj, a jedan od njih je napisao:

Njen dečko Fredy je napisao na storiju da je sinoć doživio scenu iz horor filma, ali se završa noć tako što je spasao jednu dušu – dopisao je jedan od pratioca, a da li je to istina, ostaje da vidimo, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh