Estrada

9 GODINA SU BILI U BRAKU, A NA SUDU SE KUSURALI KO NA PIJACI! Aca Lukas i Sonja Vuksanović slavili razvod

Lukas i Sonja prvi dan slobode proveli su u kafani do ranih jutarnjih sati, gdje su ispoljili emocije u društvu najbližih prijatelja. Sa jedne strane, Lukas je nove momačke noći otpočeo u Crnoj Gori, tačnije na mestu gdje su Sonja i on provodili najljepše dane svoje ljubavi, dok se ona provodila u Beogradu.

“Lukas je bio s prijateljima na jednoj privatnoj proslavi. Cele večeri se šalio kako mu prijaju momački dani i kako je srećno razveden muškarac. I činilo se da je tako sve dok se nije latio mikrofona. Emocija koju je izneo prilikom izvođenja pesme Šabana Šaulića, pevajući stih “Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sve”, govorila je više od 1.000 reći. Na licu mu se videlo da pesmu o propaloj ljubavi peva iz duše, što su iskomentarisali svi prisutni. Neki su čak i snimali ovaj emotivni momenat. Nakon pevanja Lukas se u svom stilu našalio “bilo je to za ove bivše, a sad nešto veselije za buduće”, rekao je izvor blizak pevaču, koji se zadesio na proslavi na kojoj je Lukas pevao i dodaje:

“Ljudski je da je čoveku žao, pa ipak je s tom osobom proveo deo života, imaju dete. Ne znam šta ona slavi kada ne bi ništa u životu postigla bez njega, a sada joj je kao drago što više nije s njim”.

Sa druge strane, Sonjini prijatelji tvrde da se ona provodila cele večeri u jednom beogradskom restoranu i da je naručivala Brenine pesme.

“Sonja je u restoran došla sa nekoliko drugarica. Nakon večere pozvala je muziku za njen sto i krenula je da naručuje Brenine pesme. Rekla je muzici: “Ajde sad nešto od Brene, omiljene pevačice mog bivšeg muža”, nakon čega su se svi nasmejali. Muzika je svirala redom “Robinja sam tvoja”, “Recite mu da ga volim”. Svi su gledali Sonju dok je igrala i dok se veselila. Ona, za razliku od Lukasa, nije skidala osmeh sa lica. Na kraju joj je orkestar otpevao i najveći Lukasov hit “Lična karta”.

Bivši supružnici pošto su otišli svako na svoju stranu nisu komunicirali. Bliski prijatelji ističu da su rešeni da ispoštuju dogovor na sudu da se čuju samo kada je neophodno zbog dogovora oko ćerke Viktorije.

Podsetimo, u četvrtak u Višem sudu na Novom Beogradu Sonja i Lukas okončali su brak dug devet godina. Venčali su se 2010. godine, a krunu ljubavi, njihovu ćerku Viktoriju, dobili su 2011,piše Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh