Estrada

Miloš Paunović progovorio o raskidu sa Milicom Todorović

​Pjevačica Milica Todorović i Miloš Paunović prije dva i po mjeseca raskinuli su petogodišnju vezu, a koreograf se sada prvi put oglasio ovim povodom.

Miloš je potvrdio da se Milica iselila iz njegovog stana, a uz to je dodao i da ne postoji šansa za pomirenje, piše “Svet“.

“Ja svima želim svu sreću u životu pa tako i Milici, nisam prije davao izjave za medije pa ne bih ni sada. Kao što dođe sunce, mjesec, noć, tako dođe i raskid. Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo. Evo, možemo da pričamo o sportu, odbojkašice su pobjedile ako nekog zanima. Ja živim u svom stanu, ona više ne živi ovdje i to je sve što ću reći”, rekao je koreograf i dodao da joj je bio podrška kada su joj svi okrenuli leđa!

Miloš, podsjetimo, iza sebe ima brak sa crnogorskom pjevačicom Andreom Demirović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh