Estrada

Severina u gostovanju na radiju imitirala Jalu Brata u pjesmi “Otrove”

Severina je danas gostovala na Radiju S u Beogradu, akcenat gostovanja stavljen je na promociju njene nove regionalne turneje, a cijelu emisiju uljepšala je izvedba pjesme “Otrove” u kojoj je pjevačica preuzela ulogu Jale Brata i odrepala njegov dio.

Severina Kojić - Blic

“Hvala za ovo, sada smo napokon razumjeli šta on pjeva”, našalili su se u komentarima na njenoj objavi.

Ovo će biti njena četvrta regionalna turneja u karijeri, a počet će 16. novembra u njenom rodnom Splitu. Nakon toga, magija njene turneje nastavlja putovati ka Beogradu, Ljubljani, Zagrebu… Sa sobom će kroz region povesti 15 šlepera opreme i preko 100 ljudi koji su uključeni u organizaciju.

Severina obećava spektakl, raduje je činjenica da turneja počinje u njenom gradu i ističe kako će obožavatelji moći čuti stare ali i nove hitove, prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh