Estrada

Kebine obrve su opet hit na društvenim mrežama

Današnji muškarci se sve više lickaju i dotjeruju, ali Dragan Kojić Keba je tetoviranjem obrva prešao igricu.

Dragan Kojić Keba - Kurir.rs

Srbijanski pjevač Dragan Kojić Keba je veoma živopisan lik čiji modni ukus, a ni izgled uopšte, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Već je stara vijest da je uradio japansko iscrtavanje obrva, ali sada je otišao na korekciju i rezultat je hit na mrežama, piše “Žena“.

Kebina koleginica Edita Aradinović okačila je na svom Instagram profilu jednu veselu fotku sa njim, a glavna atrakcija su i ovoga puta Kebine istetovirane obrve.

Keba sve je mlađi, na slici ga pronađi – pokušala je da se našali Edita, ali njeni pratioci su odmah osuli paljbu po Kebinim obrvama.

“Loš mu mikroblejding”, “Keba se podmladio japanskim iscrtavanjem obrva”, “Kebo, šta ćemo s obrvama?”, “Hahahaha Keba obrva”, nižu se komentari ispod fotke.

Čovjek vodi računa o sebi i na tome mu svaka čast!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh