Estrada

Lukas objavio rat Breni: Pjevačica se oglasila prvi put i to snažnom porukom

Svojevrsni estradni rat odvija se već danima u medijima i na društvenim mrežama.

No image - Haber.ba

Počevši od završetka festivala Music Week, pjevač Aca Lukas ne prestaje da upućuje uvrede i krajnje ružne riječi na račun svoje kolegice Lepe Brene, piše “Express tabloid“.

Lukas je očito kivan, i ne birajući riječi, tvrdi da je Brena bivša zvijezda čije je vrijeme prošlo, i da je napada i psuje zato što mu je, kako tvrdi, godinama radila o glavi i lažno mu se predstavljala kao prijatelj.

Brena se ovim povodom nije oglašavala, niti je Lukasu uputila bilo kakav odgovor na njegove uvrede i optužbe.

Osim ako se njene objave na Instagramu ne protumače kao neka vrsta odgovora. Ona je, umjesto teških riječi, na svom profilu objavila slike i snimke sa svojih uspješnih koncerata u Bugarskoj i Zrenjaninu.

Vidin, Buragska. Sreću treba zaslužiti – napisala je uz video iz Bugarske, a objavila je i više fotografija koje su dočarale djelić atmosfere sa nastupa na zrenjaninskim Danima piva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh