Estrada

Zoran Marjanović sa kćerkom obilježio 36. rođendan svoje tragično nastradale supruge Jelene: “Da nije ubijena, slavili bismo s bebom”

Porodica srbijanske pjevačice Jelene Marjanović (33), koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, obilježila je juče njen rođendan.

Zoran Marjanović i Jelena Krsmanović - Telegraf.rs

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, a ujedno i osumnjičeni za njeno ubistvo, kaže da mu Jelenin rođendan svake godine sve teže pada jer ga obilježava bez nje.

Jelenin rođendan je bio poseban dan za nas dvoje. Voljeti i biti voljen je obrazac za sreću na ovoj nesretnoj planeti. Danas bi napunila 36 godina i vjerovatno bi ovaj njen rođendan dočekali sa još jednim djetetom. Ali nepoznata zlikovačka ruka je moju Jecu, iz isto tako nepoznatih razloga, lišila života i moj život je od tada zavijen u crno – kaže Marjanović.

Njemu za samo 12 dana, 11. septembra, počinje suđenje zbog sumnje da je ubio suprugu. On navodi da je spremam da se suoči sa svima i konačno dokaže nevinost.

Ovako izmučen, oklevetan, sa ponosom se spremam za velike bitke koje tek predstoje sa klevetnicima i zločincima. Svjetlost istine je nepobjediva, lažljiva usta će pokriti muk, a ruke zlikovačke satruliće moleći za oprost – kaže Zoran, kojem, ukoliko bude osuđen, prijeti do 40 godina zatvora, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh