Estrada

Incident: Seka Aleksić sjela na mjesto Dare Bubamare, stjuardesa reagovala

Dara Bubamara i Seka Aleksić već skoro godinu i po su na ratnoj nozi i od tada su jedna od druge bježale kao đavo od krsta.

No image - Haber.ba

li, kako „Kurir“ saznaje, prošle su se sedmice bivše drugarice prvi put srele, i to u avionu koji je poletio s beogradskog aerodroma.

Igrom slučaja, obje su se uputile na ljetovanje u Tursku, pa su se zadesile na istom letu. Seka, koja je prva ušla u letjelicu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinom, u biznis klasi zauzela je, pretpostavlja se nehotice, mjesto koje je bilo rezervirano za njenu nekadašnju najbolju estradnu prijateljicu, a sada ljutu rivalku.

Prema riječima izvora s lica mjesta, Dara, koja je, također, povela sina, nije željela praviti frku, a kamoli da se obrati Seki, već je od stjuardese zatražila da je vrati na mjesto.

– Bilo je veoma zanimljivo kada sam vidio da su Seka i Dara na istom letu. Seka je prije Dare ušla u avion i sjela je na pjevačicino mjesto, misleći da je njeno. Kada je Bubamara stigla, svi smo pomislili da će letjeti perje. Međutim, kada ju je Dara ugledala, nije dramila, već je obavijestila stjuardesu da njenu kolegicu vrati na njeno mjesto. Stjuardesa je to učinila i pjevačica je s porodicom bez ikakvog negodovanja oslobodila Dari sjedišta – otkriva izvor, koji je bio očevidac.

Ali, to nije sve. O njihovim susretu brujali su svi putnici, kojima je cijela scena bila zanimljiva.

– To je bila glavna tema. Bio sam s djevojkom na tom letu i sve oči su bile uprte samo u njih dvije. Dara je bila maksimalno skockana i baš je liniju dovela do savršenstva, a Seka je bila malo opuštenija, ipak je trudna. Obje su zaista bile veoma pristojne i nenametljive, ničim nisu isticale da su zvijezde. Ali, naravno, bilo je upadljivo koliko se ignoriraju, čak su izbjegavale da pogledaju jedna u drugu – otkriva izvor.

Kada su je pozvali novinari “Kurira”, Dara je bila prilično raspoložena.

– O, “Kurir”, gdje ste, ima li vrućine u Beogradu? Aha, to neću da komentarišem. Ja sam svoje rekla. Nebitnim osobama neću da dajem na važnosti. To nema veze s vama, nego idem, brate, da se kupam, uživam sa sinom u ljetovanju i sve ostalo šta se dešava i šta se dešavalo oko mene ne primjećujem – rekla je Dara.

Seka Aleksić sve je negirala.

– Informacija vam nije tačna. Tako da tog ko vam je rekao pitajte odakle mu neistina – poručila je Seka.

Zaratile zbog koncerta

Rat dvije folk zvijezde, koje su godinama bile veoma bliske, počeo je zbog koncerta u beogradskoj Areni, jer je Dara ozbiljno zamjerila Seki što je zakazala nastup sedam dana prije njenog, iako je Bubamara mnogo ranije objavila svoj termin. Tada je u igru ušla Jelena Karleuša, koja je podržala Bubamaru, s kojom je do tada bila u ratu, a koja, također, nije u dobrim odnosima sa Sekom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh