Estrada

Aca Lukas u šoku zbog napada na Maju Berović

Maja Berović se našla na udaru estradne mafije, kada je prije nekoliko mjeseci njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz svijeta šou biznisa.

Aca Lukas - Srbijadanas.com

Od tada su Maji počele da se dešavaju loše stvari, počevši od bacanja eksplozivne naprave na kuću u beogradskom naselju Lisičiji Potok, pa do najnovijeg događaja, kada je izrešetan kombi koji pripada njenom bendu, piše “Srpski telegraf“.

Ovim slučajem su potresene i Majine kolege koje su se oglasile tim povodom.

Srbijanski pjevač Aca Lukas je oštro osudio napade na njegovu koleginicu Maju i samo kratko prokomentarisao da što prije treba stati na put napadačima.

Kada sam čuo za napad, baš sam se iskreno potresao. Ovo su ozbiljne stvari i sa njima se ne treba šaliti. Taj slučaj treba hitno da se riješi, mogu da zamislim samo kako je bilo Maji – rekao je Lukas.

I Majina koleginica Goga Sekulić je najstrašnije osudila napade na koleginicu Maju Berović:

Cijela estrada priča o napadima na Maju Berović i prilično je u strahu. Ja dajem podršku mojoj koleginici koja je čist primjer koliko ljudi na estradi nisu zaštićeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh