Estrada

“Problematičan” dolazak Lepe Brene helikopterom u Trebinje

Lepa Brena je na koncert u Trebinje stigla u helikopteru.

No image - Haber.ba

Osim u dobrom pjesmama i vanvremenskim hitovima u kojima su uživale sve generacije i koje su horski pjevale sve vrijeme koncerta, folk pjevačica publici priredila je svojevrsnu atrakciju spuštajući se helikopterom baš kao u Sofiji prije više od tri decenije.

Da uživanje bude još veće, govori i podatak da je Brenu vozila žena, Tamara Bodiroga, supruga Rodoljuba Draškovića, a pjevačica je prije toga razgledala Dučićev grad iz vazduha.

Inače, tokom čitavog koncerta publika je sve vreme pratila Brenu, te je ovo bio zajednički spektakl Lepe Brene i raspoloženih Hercegovaca, prenosi “Herceg.tv“.

No, na društvenim mrežama vodi se žestoka polemika oko Breninog dolaska u Trebinje sa helikopterom.

Dosta njih komentira kako se za pjevačicu odmah obezbjedi helikopter a kada je isti potreban za transport nekog bolesnika u neku od bolnica, onda se mora čekati puno duže. Nekada čekanju ne bude kraja pa onima kojima je potreban helikopter za transport, nikada se i ne obezbjedi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh