Estrada

Katarina Grujić završila u bolnici, otkazala koncert u Skenderiji

“Dragi moji, zbog zdravstvenog problema i hospitalizacije, nažalost, moje gostovanje u Skenderiji u Sarajevu se otkazuje”, poručila je srbijanska pjevačica.

No image - Haber.ba

Pjevačica Katarina Grujić nedavno se požalila na svoje zdravstveno stanje i priznala da se loše osjeća, a sada je na društvenim mrežama objavila da zbog toga otkazuje sve svoje nastupe u avgustu.

Ona je dodatno zabrinula sve svoje fanove kada je na društvenim mrežama poručila da otkazuje nastup u Sarajevu zbog zdravstvenih problema i hospitalizacije.

“Dragi moji, zbog zdravstvenog problema i hospitalizacije, nažalost, moje gostovanje u Skenderiji u Sarajevu se otkazuje. Ostali nastupi u avgustu biće isto pomjereni. Uskoro se ponovo družimo da pravimo najluđe žurke”, saopštila je Grujićeva na društvenoj mreži.

U javnosti su se pojavile glasine da je pjevačici opao imunitet, kao i da ima probleme sa bubrezima, a pjevačica je otkrila kako se sada osjeća.

“Hvala vam na brizi, trenutno ne mogu da pričam. U pitanju je ozbiljna infekcija bubrega i sada sam u bolnici, na terapiji do daljnjeg”, rekla je Katarina, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh