Estrada

Peticija protiv folk pjevačice: Nećemo Lepu Brenu, hoćemo škole i bolnice

Folk pjevačica Lepa Brena trebalo bi da nastupi na “Danima Vranja” koji će se održati od 22. do 25. avgusta u ovom srbijanskom gradu, ali je na ovoj manifestaciji mnogi građani ne žele.

No image - Haber.ba

O tome koliko su Vranjanci protiv Brene svjedoči i peticija koju su pokrenuli građani kako bi grad umjesto Breni platio renoviranje toaleta u školama i bolnicama, piše “Republika

Građani Vranja, očigledno, su saznali koliko je pjevačica tražila za nastup i šokirani njenom cijenom došli do zaključka da svoj novac žele da ulože u nešto drugo, pokrenuli su peticiju u kojoj od čelnika grada zahtijevaju sljedeće:

“Da se povodom manifestacije “Dani Vranja” ne dovodi Lepa Brena i svi ostali pjevači koji imaju visoke zahtjeve i cijene, već da se uloži u bolnice, škole i naš grad. Dok su školski i bolnički toaleti u haosu, a uslovi u bolnicama na minimalnom nivou, Lepu Brenu možemo slušati i na radiju. Pozivam i ostale gradove da se uključe u akciju, i pomognu da novac ovog grada bude uložen u korisne i vrijedne stvari”, navodi se, između ostalog, u peticiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh