Estrada

Šta radi Zoran Marjanović dok čeka suđenje za ubistvo pjevačice

Zoran Marjanović postavio je fotografije na društvene mreže na kojima je go do pojasa i nosi svog nasljednika na ramenima.

Zoran Marjanović - Telegraf.rs

Dok čega da mu počne suđenje zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu ubio suprugu Jelenu Marjanović dane provodi kod kuće, družeći se sa svojom djecom, piše “Srbija danas“.

On je juče na svoj Fejsbuk profil okačio tri fotografije na kojima je sa sinom iz prvog braka Urošem.

Marjanović je uz fotografiju ostavio smajli i napisao da se osjeća blagosloveno.

Trebalo je to odgajiti od 3,5 do 80 i kusur kilograma – napisao je Marjanović.

Na fotografijama se vidi kako Zoran, go do pojasa i sa brojanicom i lančićem sa krstom oko vrata, drži Uroša na ramenima, dok mladić pokazuje mišiće. Njegove fotografije su za nekoliko sati pobrale preko 100 lajkova, a u komentarima ispod slika, koje su mahom ostavljale žene, piše: “Bravo” uz brojna srca.

Zoran se sprema za suđenje, a dane uglavnom provodi kod kuće u krugu porodice – kaže izvor.

Marjanović od početka negira da je sa više udaraca tupim predmetom ubio svoju suprugu, inače pjevačicu “Granda”, dok tužilaštvo, s druge strane, njega smatra jedinim osumnjičenim za ovaj zločin, koji već tri godine ne prestaje da intrigira javnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh