Estrada

Jeleni Karleuši pokušali zabraniti koncert u Bijeljini: Haos se ipak dogodio

Jelena Karleuša je sramota Srbije, oličenje nemorala i kiča, tako da njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan, objavljeno je na Facebooku

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Velika prašina u RS se digla kada je Etno-selo “Stanišići” pokraj Bijeljine, najavilo da će 8. avgusta ugostiti Jelenu Karleušu. Jedno udruženje navodno je tražilo zabranu koncerta,prenosi Depo.

– Poslat ćemo dopis policiji da se koncert zabrani, u Republici Srpskoj ne može nastupiti neko ko Republiku Srpsku ne voli. Jelena Karleuša je sramota Srbije, oličenje nemorala i kiča, tako da njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan – objavljeno je na Facebooku.

Jelena je “probranim riječima” odgovorila: STOP MRŽNJI i sinoć održala spektakl bez incidenata.

Kada je Jelena izašla iz automobila, osiguranje se ni trenutak nije odvajalo od nje.
Ona je po običaju na scenu izašla s vrlo malo odjeće. Na sebi je imala šljašteći veš upotpunjen specifičnim dodatkom na glavi. Haos se ipak dogodio, ali od euforične publike i lude atmosfere koja je vladala sve vrijeme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh