Estrada

RASTA I ANA NIKOLIĆ SU SE RAZVELI PROŠLE GODINE: Reper je i dalje voli?

Reper Stefan Đurić Rasta i pevačica Ana Nikolić krajem prošle godine stavili su tačku na brak koji je trajao dvije i po godine, a iz kojeg su dobili kćerkicu Taru.

Rasta je dugo odbijao da potpiše papire za razvod, iako se iselio iz Aninog stana na Voždovcu, a sada su krenule špekulacije da i dalje voli bivšu ženu.

Naime, Rasta je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija na kojima se jasno vidi da i dalje nosi burmu na desnoj ruci.

Da li je to znak da i dalje ima osjećanja prema Ani ili je riječ samo o navici nije poznato, ali ovom detalju svi danas pričaju.

Podsjećamo, pjevačica Ana Nikolić kuburi sa kilogramima od kako je rodila kćerkicu Taru.

Ona je trenutno jako disciplinovana, te vodi računa o ishrani i trenira.

Ana je sada odlučila da svima pokaže rezultate svoga rada, te je slikala svoj go stomak nakon napornih vježbi koje je odradila:

– Najači ostaju i kad se gubi. Idemo bree – napisala je ona uz fotografiju.

Nikolićeva još uvijek ima višak koji joj se ocrtava na stomaku, ipak jasno se vidi da je pjevačica skinula koje kilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh