Estrada

Jelena Karleuša brutalno napala Editu Aradinović zbog narkotika

Jelena Karleuša (40) slučajno je čula novu pjesmu jedne domaće pjevačice koja u pjesmi pjeva sljedeće stihove:

Jelena Karleuša - Svet.rs

Zmajevi u glavi, nula pokajanje,
Dečko, prsle su mi oči dečko…

Podiže me sve to što mi radiš sad,
Ti nisi s’ ovog svijeta,
Moj si tajni grad, moj geto,
Moje drogirano ljeto.

To je bilo dovoljno da kod Jelene probudi žestok revolt, pa se u prepodnevnim satima oglasila, kao i obično, porukom koja je više nego direktna i oštra, piše “Srbija Danas“.

Negdje sam u prolazu čula pjesmu u kojoj nepoznati ženski vokal pjeva o drogiranom ljetu, itd, i iskreno da vam kažem – popi**ela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pjevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma – počela je.

Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali… na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovat ću uvijek ispravno – BURNO! Kao gradsko dijete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svjesni o kakvom zlu je riječ – nastavila je srbijanska pop zvijezda.

Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svijesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je riječ o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završit će kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pjesmi sa Miligramom. Inače, narode, tjerajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično! – poručila je za kraj.

Inače, riječ je o pjesmi Edite Aradinović, a zove se “Životinje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh