Estrada

“Osjećam da nema pomaka, ne mogu da se ubijem” – Darko Lazić preživljava dramu

Ni nakon skoro godinu dana od stravične saobraćajke u kojoj je zamalo poginuo, Darko Lazić se nije oporavio. Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezina je izvađena, ugrađen mu je vještački kuk, ali funkcija u desnom stopalu se nije vratila.

Darko Lazić - Screenshot

Svi kažu da će biti bolje, ali ja u to ne vjerujem. Osjećam da nema pomaka i to me užasava, ali šta je, tu je. Ne mogu da se ubijem – kaže Darko za “Alo VIP“.

Darko je povratio mišićnu masu, uspio je da se oslobodi invalidskih kolica i štaka, ali kretanje i dalje otežava desno stopalo, koje srbijanski pjevač ne može da pomjeri.

Kako kažu doktori koji proteklih 10 mjeseci brinu o Darkovom zdravlju, oni su iscrpjeli sve metode liječenja, ali nema željenih rezultata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh