Estrada

NEKAD JE BILA SLATKA DJEVOJČICA: Kako sada izgleda Džejla Ramović

Džejli Ramović se ispunio životni san kada se, nakon “Nekih novih klinaca”, popela i na pobjedničko postolje “Zvezda Granda”.

Džejla Ramović - Screenshot

Ova talentovana 17-godišnjakinja iz Goražda je osvojila celu naciju svojim moćnim vokalom, a u njenu pobjedu su mnogi bili uvjereni još kada je u prvom krugu spomenutog muzičkog talent šou-programa dobila svih šest pozitivnih tastera, odnosno otvorenih poziva članova žirija da joj baš oni budu mentori,prenosi Novi.

Džejla je, ipak, otišla u tabor Marije Šerifović, te su se zajedničkim snagama izborile za prvo mjesto.

Osim neosporno snažnog glasa i specifične emocije u pjevanju, Ramovićeva je pridobila simpatije mnogih i zbog toga što se nije trudila da izgleda starije nego što jeste, te se na snimanjima nikada nije pojavljivala noseći tešku šminku i provokativne stajlinge.

– Ja sam kao i svako dijete mog uzrasta – izjavila je nedavno mlada pjevačica za domaće medije, a sama činjenica da samu sebe naziva “djetetom” a ne “djevojkom” oduševila je mnoge.

Ipak, samo mjesec dana kasnije, Džejla je na društvenim mrežama pokazala i svoju ženstveniju stranu, te je tako pozirala sa elegantno podignutom kosom, diskretnom šminkom, noseći mladalačku haljinu.

“O, pa to si ti??? Jedva sam te prepoznala”, “Sad si još ljepša, izgledaš mi starije”, “Bože, koliko si ti lijepa”, nizali su se laskavi komentari na račun Ramovićeve.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh