Estrada

Aleksandra Prijović: “Jako me potresla Dijanina smrt”

Da je pravi profesionalac, Aleksandra Prijović pokazala je i time što je noć nakon proslave rođendana njenog svekra Bobe Živojinovića, a samo nekoliko sati prije nastupa, govorila za “Dnevni avaz”.

Dijana Milojković i Aleksandra Prijović - Instagram

Samo nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra vratila se u punom sjaju na scenu i to s pjesmama ‘Nepopravljivo’, koju je objavila prvog dana juna, a broji više od pet miliona pregleda na YouTubeu, dok je hit ‘Bogata sirotinja’ premašio brojku od osam miliona iako je objavljen krajem prošlog mjeseca.

Djevojačko prezime

Aleksandra, koja je nakon udaje za Filipa Živojinovića uzela njegovo prezime, ipak je zbog muzičke karijere na sceni zadržala djevojačko. Iz Beograda je atraktivna srbijanska pjevačica govorila o povratku na scenu, izgledu, svekru Bobi Živojinoviću i svekrvi Lepoj Breni, ali i gubitku prijateljice Dijane Milojković.

Na naše pitanje kako se uspjela za tako kratko vrijeme nakon rođenja sina vratiti na scenu i izgledati fantastično, odgovara:

Tvrdoglava sam. Kada nešto želim, to mora da bude tako. Tako je bilo i s kilogramima.

Aleksandra i Filip sa sinom su uživali na proslavi 56. rođendana Bobe Živojinovića, a pjevačica ističe da je u njihovoj porodici svaki dan kao rođendan.

Željela sam se hraniti zdravo i izgledati lijepo. Bila sam uporna i došla sam do željenih rezultata. Sad je na meni da se trudim da tako i ostane i ubacim neke vježbe.

I kada su ljudi oko vas sretni, onda vam ne treba povod za slavlje. Viđamo se skoro svakodnevno i uživamo u našim zajedničkim trenucima, večerama, putovanju… Aleksandar je dedin mezimac i sigurna sam da će, kada postane svjesniji, tek da se raduje rođendanima. O poklonima ne volim da pričam, ali ono što znam je da su ljubav i sloga naš najljepši poklon – kaže Prijović.

Velika tuga

A o Lepoj Breni ima samo riječi hvale.

Divno je Brenu imati za svekrvu. Nas dvije od samog starta fukcionišemo divno i tako će i ostati – ističe pjevačica.

Sjenu na lijepe događaje u Aleksandrinom životu bacila je smrt prijateljice Dijane Milojković, srbijanske misice, koja je prije nekoliko dana izgubila bitku za život od karcinoma maternice. Ta vijest je potresla region, a Prijović nije krila svoju bol.

Velika je to tuga. Bila je divna djevojka, divan prijatelj, borac… Jako sam se potresla i zauvijek ću je pamtiti po dobru i imat će posebno mjesto u mom srcu – kazala je sjetno Aleksandra.

U Sarajevu 9. avgusta

Plan je bio da album izbacujem krajem godine i držim se toga. Mada, nikad se ne zna. Pjesme i dalje snimam i tražim, pa ćemo vidjeti. Znam i da me publika u BiH voli i vjerujte da je ta ljubav obostrana. Imam nastup 9. avgusta u klubu ‘My Face’ i jedva čekam to druženje – iskrena je Prijović, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh