Estrada

Dok se borila sa opakom bolešću, misica dobijala užasne poruke

Dijana Milojković umrla je u 33. godini, a tužna vijest potresla je cijelu Srbiju, ali i region.

Dijana Milojković - Gloria.rs

Pored velike podrške koje je dobijala na društvenim mrežama u svojoj borbi sa rakom, bilo je i onih koji su nekadašnjoj misici ostavljali gnusne komentare.

Pokojna Dijana prošle godine je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a onda je objavila užasne komentare ljudi. Jedan od njih bio je: ”Zašto se sređuješ i češljaš kada znaš da ćeš umrijeti?”.

Užasne poruke misici – Expresstabloid.ba

Misica je bila veoma pozitivnog duha, pa je svojim odgovorima na ovakve poruke inspirisala druge.

“A ti znaš pa mi postavljaš ovakva pitanja? Jok čupava ću da idem?! Ne znam kako drugačije da odgovorim na ovakva pitanja zato okrećem na šalu u nadi da se i ova osoba šali”, odgovorila je tada Dijana, piše “Expresstabloid“.

Ona je dobijala i poruke da “ne mašta” o tome da će se izliječiti.

“Sve je prolazno, promjenljivo i sve se da nadomjestiti. Sreća je u prihvatanju. Dokle god imate sebe,imate i šansu za novi početak. Nema kraja, svaki kraj je novi početak. Slavite život”, jedna je od poruka kojima je Milojkovićeva ohrabrivala druge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh