Estrada

Imao 160 kilograma: Sin Lepe Brene se nakon rigoroznih dijeta “prepolovio”

Viktor Živojinović, sin estradne umjetnice Lepe Brene, u poslijednjih godinu dana uspio je skinuti veliki broj suvišnih kilograma.

Viktor Živojinović - Večernji.hr

Rigorozne dijete, planovi prehrane i vježbanje. Sve je to pomoglo Viktoru Živojinoviću, sinu Lepe Brene, da u poslijednjih godinu dana izgubi čak 50 kilograma. Ipak, proces mršavljenja odlučio je zaključiti jednim plastičnim zahvatom, piše Kurir.

Težio je 160 kilograma, a u skidanju viška istih pomogla mu je liposukcija kojoj se nedavno podvrgnuo. Rezultati kojeg su davali vježbanje i promjena prehrane su bili odlični, ali je želio skinuti masne naslage s trbuha koje su se najteže topile.

Zbog toga se, kako piše ovaj srpski medij, odlučio na liposukciju. Zahvaljujući njoj, poboljšao je oblik tijela i kirurg u njegovom slučaju nije imao puno posla jer je u pitanju bila blaga korekcija. Međutim, da se Viktor na to odlučio ranije, s puno kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi ju lako podnio.

Na svom Instagramu redovito je objavljivao napredak u svom mršavljenju, ali je priznao da nije u potpunosti zadovoljan svojom transformacijom.

– Nisam točno odredio koliko bih još kilograma trebao izgubiti, ali deset najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići imaju dobru formu. Dobivam komplimente otkad sam smršavio 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje – kaže on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh