Estrada

Bh. teniser ostavio popularnu blogerku zbog Topalkove kćerke

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah provela je nekoliko dana u Crnoj Gori, gdje je otišla nakon kraha ljubavi sa bh. teniserom Damirom Džumhurom.

No image - Haber.ba

Nakon mjesec dana zabavljanja Zorana i Damir stavili su tačku na vezu, a kako se spekuliše do raskida je došlo zbog teniserovog nevjerstva, piše “Story“.

Prije izvjesnog vremena u javnost je dospjela vijest da se Damir zaljubio u Helenu Topalović, kćerku pjevača Milana Topalovića Topalka, a kako se sada navodi upravo je to razlog zbog kojeg je ostavio Zoranu.

Zorannah je nakon emotivnog kraha sa drugaricama otputovala na more u Crnu Goru, kako bi se opustila i skrenula misli sa ljubavnih problema.

Prema informacijama koje su prethodnih mjeseci dospijevale u javnost, Zorana je zbog Džumhura ostavila Matea Šarića, sina hrvatskog tajkuna, sa kojim se prethodno zabavljala.

Helena Topalović poznata je zahvaljujući slavnom ocu, pjevaču Milanu Topaloviću Topalku, ali je na stranama žute štampe češće završavala zahvaljujući svojim partnerima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh