Estrada

Životna priča Dijane Milojković: Borila se kao lavica, ali nije izdržala

Dijana Milojković je preminula u 33. godini poslije duge borbe sa teškom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao konačnu presudu.

Dijana Milojković - Banjaluka.net

Rođena je u Ćupriji 1987. godine, a njenu karijeru je obilježila pobjeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, postala je i “Miss Evrope” kao i “Miss sporta”, te je nastavila da radi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

Sa 27 godina, lijepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savjete i prepričavala svoja iskustva.

Ona je u javnosti postala poznata i kao djevojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću. Kada je Dijana izgubila kosu zbog hemoterapija i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. Stefan Karić, koji je čak i istetovirao Dijanin lik na svom tijelu i koji joj je dugo pružao podršku, raskinuo je sa lijepom misicom.

Dijana je objavila da je razlog njihovog raskida Stefanovo nevjerstvo, ali da želi da ostane sa njim u dobrim odnosima jer joj je pružao podršku kad joj je najviše trebala, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh