Estrada

“Žene su danas postale prebahate, a većina tih žena koje su same, a furaju biznis, su jako nesretne. S ovima od 20 godina ćeš lako, ali sa ženom koja zna šta hoće ne možeš tako lako”

Mnogo se, u posljednjih nekoliko godina, govori o položaju žena u 21. vijeku, te koliko se njihov položaj promijenio unazad 30-ak godina.

No image - Haber.ba

Također, sve su češće teme koje govore o modernim ženama, ženama koje imaju tu neku svoju “samostalnost”, pa smo o tome danas razgovarali sa Hanom Hadžiavdagić-Tabaković, prenosi “Source“.

Poznata influenserka je govorila o tome koliko danas žene imaju slobodu i koliko su zastupljene u društvu, upitali smo je kakve je žene danas najviše nerviraju, te kako se sami muškarci snalaze sa današnjim ženama, piše “Source“.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Hanom Hadžiavdagić-Tabaković.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh