Estrada

“Zli čarobnjak iz Oza”: Milan Popović Severini kvari luksuzni odmor u Turskoj

Severina Kojić uživa sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom na odmoru u Turskoj, a na društvenim mrežama požalila se da joj idilu kvari bivši partner Milan Popović.

No image - Haber.ba

Pjevačica je jučer objavila fotografiju sa sinom, koje danas više nema na njenom profilu, a za to je odgovoran Popović.

“Mi imamo soli u glavi…. Nego,jeste primijetili da mi neki zli čarobnjak iz Oza skida s Instagrama prekrasne fotografije s mojim sinom? Srećom,osmijehe nam ne može skinuti….Čime li se sve bave te businessman starlete… kako to,kako to”, napisala je na Instagramu, prenosi Index.

Za to vrijeme Kurir piše da je Kojić policiji priznao da je ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu ostavio svijeću s katranom.

“On je objasnio da je samo došao kako bi vratio svijeću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu”, rekao je izvor za srpski portal.

Svoj komentar cijele situacije dao je i Popović.

“Znate što. Ja mislim da Igor nije kriv ni za što. On je jednostavno izmanipuliran i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za što da se pita. Severina je pravi naručitelj postavljanja svijeće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u posljednje vrijeme u životu, na poslu i sudu krivi mene umjesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i što im sve radi, uključujući tu i vlastito dijete. Postavljanje svijeće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći”, rekao je za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh